Test av Holmes Stolen Stones

Holmes and the Stolen Stones

I somras upptäckte jag Yggdrasil Gamings jackpottslot Joker Millions och jag provspelade det med stort nöje under ett par veckor. Du kan läsa mer ingående om mina erfarenheter av Joker Millions i det blogginlägget, men kontentan är att jag är klart nöjd med det spelet. I september dök det sedan upp ytterligare en slot med progressiva jackpottar från Yggdrasil. Med de positiva erfarenheterna från Joker Millions var jag självklart inte sen med att prova på nyheten.

Kort om Holmes and the Stolen Stones

Spelet Holmes and the Stolen Stones bygger naturligtvis på historierna om Sherlock Holmes och Dr. Watson. Båda karaktärerna finns med om än i skepnader som kanske inte är helt överensstämmande med Sir Arthur Conan Doyles figurer.

Hur som helst är det en tjuv som har norpat diamanter och andra ädelstenar och det är den dynamiska duons uppgift att jaga rätt på dem. Spelet är en femhjuling med fasta linjer och få insatsalternativ – precis som vanligt från Yggdrasil alltså.

Funktionerna och jackpottarna

I Holmes and the Stolen Stones finns ett mycket stort fokus på bonusfunktionerna. Jag vill inte säga att huvudspelet är dåligt, men variansen är hög och särskilt mycket action blir det faktiskt inte.

Det är när man får antingen tre grå scatters eller tre guldfärgade scatters som spelet lever upp ordentligt. Beroende på färg på scattern får man antingen spela ett peka och klicka-spel eller en free spins-runda. Det är i sistnämnda som man har chansen att kvittera ut en ständigt växande jackpott!

Idén i free spins-rundan är att man ska samla på sig ädelstenar av samma slag. Lyckas man få ihop fem av samma slag vinner man en jackpott. Det är bara att hoppas på att det är diamanterna som dyker upp som flitigast på hjulen. Totalt finns fem progressiva jackpottar i spelet och det är väl rekord?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *