Bra och dåliga slots

Revolver Gaming

Det ploppar upp nya speltillverkare inom casino på nätet som svampar ur marken. Det finns ju en jättemarknad att utnyttja så det är inte konstigt att spelstudior lanseras på löpande band. Jag gillar att testa nya speltillverkare för att se om de har något extra, någon konkurrensfördel av något slag. Hittills måste jag säga att jag inte är särskilt imponerade av ”småskuttarna” och därför håller jag mig till de beprövade korten.

Det senaste halvåret har jag kollat in en handfull nya speltillverkare i lite mer detalj. Det handlar om OMI Gaming, Thunderkick, Playson, Three Pigeons och Revolver Gaming. Av dessa är det sistnämnda som får godkänt av mig. Övriga är jag inte alls imponerad av.

Nya speltillverkare försöker för mycket

Det stora problemet jag ser med nya speltillverkare är att de försöker för mycket. De försöker uppfinna hjulet på nytt och de är inte nöjda förrän de har skapat något som aldrig tidigare har lanserats. Resultatet blir ofta att spelen antingen saknar en gedigen spelidé eller är alldeles för invecklade.

Här är två exempel:

  • Sunny Scoops – Thunderkick

Sunny Scoops från Thunderkick är en slot som handlar om glassar och spelidén går ut på att man tar hem en vinst om tre likadana glassar landar på de tre hjulen (som består av glasstrutar!). Spelidén är rolig i ungefär två sekunder – sedan blir man mest arg på glassarna.

  • Princess of Fortune – OMI Gaming

OMI Gamings ”konkurrensfördel” är att man skapar spel med en unik grafisk design där grafiken är mycket mjuk och följsam och det finns mängder av animationer överallt. Spelmakarna har dock missat att en slot måste ha en intressant spelidé för att vara spelvärd och Princess of Fortune är ett utmärkt exempel på detta. Det här är en riktigt tråkig videoslot!

Revolver Gaming har dock gjort flera slots  som är väl värda att spela. Revolver Gaming är en Londonbaserad spelstudio som levererar innovativa och högkvalitativa spelspel för licens till de reglerade och sociala spelmarknaderna. Alla spel är utvecklade i HTML5 och Unity3D så de funkar även på alla mobiler och surfplattor.

Testa till exempel deras slots Neon Blaze, Regin of Gnomes, Wishes och Parrots of the Caribbean.

Revolver Gaming mobil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.